5de Samenkomst te Hamme en Ottignies

Dag leden van de WMTBschool,

Na ons fantastische weekend staat er ook deze zondag weer een uitdagende training op het menu. Kom zeker af, want de daaropvolgende training is pas op 21 december, dit wegens de examens.

Naamloos-1

De kids die opleidingstraject 1 volgen ( groen 1, blauw 1, rood 1, zwart 1 en de pink lady’s ), gaan naar Hamme. Daar vinden ze het gekende MTB-parcours aan de Mirabrug terug dat met zijn kombochten, jumps en enkele kunstmatige hindernissen gewoon superleuk is!

Praktische informatie:

We trekken met de lagere school naar Hamme.

Hierbij wat info over onze 5de bijeenkomst op zondag 24 november te Hamme.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Samenkomst aan de Sporthal Meulenbroek te Meulenbroekstraat 3, 9220 Hamme. ( Aan de sporthal ) 😉 een beetje vetter en groter gedrukt om vergissingen te vermijden.

Na de training is er mogelijkheid tot douchen. ( let wel : enkel tussen 12.30 en 13.30 uur ) En er is een cafetaria in de sporthal 🙂

Naamloos-1

De meer ervaren jongeren die opleidingstraject 2 volgen ( groen 2, blauw 2, rood 2 en zwart 2  ), gaan naar Ottignies om er op en rond het parcours van het Belgisch Kampioenschap van dit én volgend jaar te trainen. De steilste afdaling, de moeilijkste bocht, steps, drops en jumps, alles is er mogelijk!

Praktische informatie:

We trekken met de hogere school naar Ottignies.

Hierbij wat info over onze 5de bijeenkomst op zondag 24 november te Ottignies.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Samenkomst aan de Allée du Bois des Rêves 1 , 1340 Ottignies.

Na de training is er geen mogelijkheid tot douchen en is er geen cafetaria in de onmiddelijke omgeving

We beseffen dat deze opsplitsing voor sommige gezinnen een probleem vormt, maar we wilden Ottignies voor de strafste jongeren zeker in onze opleiding steken. Heb je problemen om één van uw rakkers op de juiste plaats de krijgen, laat dan gerust iets weten.

Natuurlijk kan je ook op onze Facebookgroep WaaslandMTBschool afspreken om te carpoolen. Je vindt er ook een massa foto’s en filmpjes terug van de voorbije trainingen en het weekend. Zorg dus dat je lid bent van deze groep!

Voor de meefietsende ouders : kunnen jullie even aan de begeleiders laten weten waar jullie aanwezig gaan zijn. Hamme of Ottignies? De  begeleiders staan mee in copij dus kunnen jullie ook op deze mail reageren.

Tot zondag!

Het WMTBschool-team

Posted in Opleiding and tagged , , , , , , by with Comments.