Herentals 22/10

Dag beste WaaslandMTBschool-gangers,

De eerste training in Hamme heeft iedereen succesvol overleefd, tijd om een versnelling hoger te schakelen zodat jullie helemaal klaar zijn voor het weekend. Onze volgende training gaat door in Herentals, één van onze vaste locaties. De ondergrond is weerbestendig en dat is altijd leuk! Op het menu staan een massa singletracks, leuke afdalingetjes en lastige klimmetjes. Ook de trapjes naar de kapel zijn een mooie uitdaging. De hogere groepen geraken zelfs tot in Lichtaart, waar ze op het parcours van Sven Nys en co kunnen trainen. Variatie genoeg dus!

Pauzeren doen we aan onze fantastische bevoorrading, waarna jullie met hernieuwde krachten deel twee van de training kunnen aanvatten. Klinkt allemaal goed he?

Opgepast, aangezien er zondag ook verkiezingen plaats vinden, verlaten we het startuur van de training met een uur. De training begint dus om 11u en eindigt om 14u!!

Afspreken doen we aan het Bloso-domein van Herentals, op de parking van de schaatspiste, Vorselaarsebaan 60 (Rij voorbij de eerste sporthal die je passeert op je linkerkant. De parking is helemaal achteraan deze straat, op de linkerkant).

De kledij gaan we hoogstwaarschijnlijk tijdens het weekend kunnen uitdelen. We bevestigen dat nog in de mailing die je een week voor het weekend zal ontvangen.

Wil je alsnog mee op ons megafantastische Ardennenweekend in Spa, dan kan je nog tot zondag inschrijven. Voorlopig gaan er al zo’n 130 mensen mee, maar er is gelukkig nog plaats genoeg. Naast fietstrainingen voor de kids en jongeren en ritjes voor de ouders, is er voldoende tijd om te praten, te spelen, iets te drinken en elkaar wat beter te leren kennen. We organiseren ook een leuke avondactiviteit in de bossen. Meer moet dat niet zijn, toch?

Tot zondag allemaal!!

In opdracht van :

Vzw The Bike Hub        WaaslandMTBschool,

Alice Nahonlaan 5, 9120 Melsele

BE0840.990.988

Posted in Opleiding and tagged , , , , , , , , , by with Comments.