Jelle

Dag leden, ouders, begeleiders, trainers en sympathisanten,

Vorige week donderdag bereikte ons het vreselijke nieuws dat Jelle De Bruyne, trainer en vriend, het leven heeft gelaten. Zijn crematie vindt plaats op zaterdagochtend 16 november om 8.45u in Wilrijk.

Om gepast afscheid te nemen, zouden we willen vragen aan de kinderen en jongeren, trainers, begeleiders en ouders van onze WaaslandMTBschool om af te komen naar de crematie in onze kledij (truitje/jas).

We zorgen dat er een groot spandoek is met onze Vossekop op, zetten er de slogan ”We ride for Jelle” op en dan is het aan jullie om ter plaatse jullie voornaam (en eventueel een typerend woord) neer te schrijven. De kinderen kunnen deze spandoek dan vasthouden. Iedereen mag zich hier achter verzamelen. Zo vormen we een soort erehaag, een souvenir, een laatste groet.

Bloemen en kransen zijn niet gewenst, maar kinderen mogen zeker een tekening maken die we dan kunnen afgeven.

Verder delen we op een volgende training een stickertje met de slogan ”We ride for Jelle” uit, die alle leden op hun nummerbord mogen plakken.

Aan iedereen die wil afkomen: We spreken ter plaatse af om 8.30u aan het crematorium van Antwerpen, Jules Moretuslei 2 te Wilrijk.

Posted in Geen categorie by with Comments.