WaaslandMTBschool @ Beringen 02/12/18

Dag mountainbikers,

Zondag trekken we naar Beringen, om jullie niveau nog verder op te kunnen trekken. Op de mijnterril van B-Mine ligt een prachtig bikepark. Kosten noch moeite werden gespaard, stenen werden aangevoerd om rock gardens aan te leggen, kombochten werden geschapen en er is zelfs een heuse north shore, een pad aangelegd met hout. Er zijn ook verschillende drops, om stelselmatig jullie grenzen te verleggen.

Ook voor de jongere groepen biedt Beringen heel wat. Proberen jullie maar eens helemaal tot boven te fietsen! Je hebt er een prachtig zicht op de omliggende bossen, die boordevol singletracks zitten. Overtuig je trainer om daar maar eens naartoe te gaan! Ook in die omliggende bossen liggen prachtige singletracks.  Mogen we wel vragen om allemaal heel goed naar de trainers te luisteren, zodat die de training goed en veilig kunnen opbouwen? Alleen zo kunnen we de kans op valpartijen beperken.

Je kan er ook een daguitstap van maken door na een verkwikkende douche nog even in Beringen blijven! Je kan er het mijnmuseum bezoeken, je uitleven op de avonturenberg of gaan zwemmen of klimmen in de gloednieuwe Sportoase. Echt de moeite!!

De training begint zoals steeds stipt om 10u en endigt om 13u. Mogen we nog eens vragen om een half uur op voorhand aanwezig te zijn, zodat alle groepen stipt kunnen beginnen?

Afspreken doen we :

Aan het be-MINE Boulevard winkelcentrum

Be-Mine Boulevard, 3582 Beringen

Achteraf kan er gedoucht worden:

Sportcentrum/Turnhal S.A.C.
Hospitaalstraat 40, 3582 Beringen

Tot zondag!!

In opdracht van :

Vzw The Bike Hub        WaaslandMTBschool,

Alice Nahonlaan 5, 9120 Melsele

0840.990.988

Posted in Opleiding by with Comments.