WaaslandMTBschool: de grote finale seizoen 2018-2019 @ Genk zondag 07/04/19

Dag sporters,

De afsluiter van ons 12e seizoen WaaslandMTBschool nadert. Zondag gaan we naar Genk om er de mijnterril en de omliggende singletracks onveilig te maken.

Al onze deelnemers ontvangen op het einde van de training hun diploma uit de handen van hun trainers. Dat zijn die mannen en vrouwen die er steeds staan voor hun groep, die hen de kneepjes van het vak meegeven, die voor ambiance en een groepssfeer zorgen en zelfs wat opvoeding meegeven. Vergeet hen dan ook niet te bedanken. Het zijn tenslotte allemaal vrijwilligers die dit doen omdat ze het graag doen. En dan kan een schouderklopje, vriendelijk woordje of een mercike wonderen doen 🙂

Het einde van onze opleiding valt samen met het begin van de lente. Jullie zijn allemaal klaar voor het echte werk. Of dat nu een toertocht met mama en / of papa is, of een XC- of endurowedstrijdje, dat maakt niet uit. Zolang je maar met veel plezier op die bike zit! Ons ga je zeker nog tegen komen. Zo trekken we naar een aantal wedstrijdjes en evenementen. Noteer alvast het weekend van 18 en 19 mei in jullie agenda, want dan gaan we naar Moerbeke-Waas voor een XC-wedstrijdje.

Maar laat ons beginnen met nu zondag. Graag zien we alle kids en jongeren met hun naambordje én in onze prachtige tenue rondfietsen. We proberen nog om van iedereen een foto te maken (tip voor de niet-fietsende ouders: fototoestel meenemen) en achteraf nog een groepsfoto te maken. We hopen écht dat iedereen er bij de feestelijke afsluiter bij kan zijn!

We spreken af :

Te SportinGenkPark

Het is gelegen aan de Emiel Van Dorenlaan 144 te Genk

Tot zondag!!

Vzw The Bike Hub        WaaslandMTBschool,

Alice Nahonlaan 5, 9120 Melsele

0840.990.988

Posted in Opleiding and tagged , , , , by with Comments.