WaaslandMTBschool: de grote finale @ Zonhoven zondag 12/02

logo 10 jaar_(zonder trainer)

Dag sporters,

Wat beleefden we al een fantastische tiende jaargang met onze WaaslandMTBschool, boordevol uitdagende trainingen. We begonnen in Hamme, waar we de tijd namen om iedereen te leren kennen en er voor te zorgen dat iedereen in de juiste niveaugroep zat. De Schorre was meteen al een pak serieuzer en technischer, maar het lag er gelukkig uitstekend bij en dus werd er meteen veel geleerd.Herentals en Kluisbergen brachten ons goed voorbereid naar het lekker lange weekend in Spa. Daar waren we vooral blij met de fantastische sfeer! Dan volgde met Lommel een nieuwe locatie, dat door zijn natuurpracht en oneindige singletracks meteen een blijver is geworden. Puyenbroek en Linkeroever zorgden voor wat ontspanning tussen de examens en feestdagen en met het duo Ottignies – Beringen werd een spetterende finale ingezet. Ook onze strandrace-initiatie was gewoonweg fantastisch en ook daar komt een vervolg aan.

Met Zonhoven krijgen we een waardige afsluiter van de 10e editie van onze WaaslandMTBschool. De training gaat zoals gewoonlijk door van 10u stipt (maar kom een half uur vroeger) tot 13u, waarna we afsluiten met een diploma voor alle deelnemende kids en jongeren én met superlekkere hotdogs. Blijf gerust nog een beetje plakken, praat nog eens met iedereen, maak afspraken om elkaar nog eens op de bike te zien en vergeet jullie fantastische trainers (en voor de ouders: hun begeleider) niet te bedanken.

Graag zien we alle kids en jongeren met hun naambordje én in onze prachtige tenue rondfietsen. We proberen nog om van iedereen een foto te maken (tip voor de niet-fietsende ouders: fototoestel meenemen) en achteraf nog een groepsfoto te maken. We hopen écht dat iedereen er bij de feestelijke afsluiter bij kan zijn!

Afspreken doen we aan camping Holsteenbron te Zonhoven. Adres: Hengelhoefseweg 9, 3520 Zonhoven

Tot zondag!!

logo waasland splash-01

In opdracht van :

Vzw Young bikers      WaaslandMTBschool,

Ernest Claeslaan 11,   9111 Belsele,

KBO.0500.509.013

Posted in Opleiding and tagged , , , , , , , , by with Comments.