WaaslandMTBschool: de grote finale @ Zonhoven zondag 25/02

Dag sporters,

Kunnen jullie geloven dat dit al de laatste training van de 11e editie van onze WaaslandMTBschool is? De tijd gaat snel he… Gelukkig hebben we die kostbare tijd nuttig besteed door keihard te trainen en steeds beter te worden in onze favoriete sport 🙂

Gelukkig is het na Zonhoven niet gedaan met onze WaaslandMTBschool. Zo organiseert Kris Hertsens specifieke endurotrainingen en begeleiding op enkele enduroraces. Jeffrey Van Mieghem gaat op 10 Vlaamse cross-country wedstrijden staan met onze tent en zorgt voor gepaste begeleiding en Steven staat op marathons om bidonnekes aan te geven en jullie moed in te spreken. Dus, heb je zin in één of andere race, laat dan maar iets weten of reageer op onze berichtjes.

Met Zonhoven krijgen we een waardige afsluiter van de 11e editie van onze WaaslandMTBschool. De training gaat zoals gewoonlijk door van 10u stipt (maar kom een half uur vroeger) tot 13u, waarna we afsluiten met een diploma voor alle deelnemende kids en jongeren én met superlekkere hotdogs. Blijf gerust nog een beetje plakken, praat nog eens met iedereen, maak afspraken om elkaar nog eens op de bike te zien en vergeet jullie fantastische trainers (en voor de ouders: hun begeleider) niet te bedanken.

Graag zien we alle kids en jongeren met hun naambordje én in onze prachtige tenue rondfietsen. We proberen nog om van iedereen een foto te maken (tip voor de niet-fietsende ouders: fototoestel meenemen) en achteraf nog een groepsfoto te maken. We hopen écht dat iedereen er bij de feestelijke afsluiter bij kan zijn!

Afspreken doen we aan camping Holsteenbron te Zonhoven. Adres: Hengelhoefseweg 9, 3520 Zonhoven

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Tot zondag!!

Vzw The Bike Hub        WaaslandMTBschool,

Alice Nahonlaan 5, 9120 Melsele

BE0840.990.988

Posted in Opleiding and tagged , , , , , , , , by with Comments.