WaaslandMTBschool @ De Schorre 11/11

Dag beste kids, jongeren en ouders,

Hopelijk zijn jullie allemaal bekomen van ons weekend in Spa. Jullie mogen in elk geval jullie beste beentje voorzetten op de training @ De Schorre van nu zondag. Laat maar eens zien wat jullie kunnen!

In de Schorre, gekend van het Tomorrowland Festival, maar daarnaast vooral een prachtige MTB-spot, vinden we een ideaal trainingsparcours terug voor alle groepen! In de twee kleiputten lopen namelijk heel wat paadjes die speciaal aangelegd zijn voor mountainbikes. Er loopt ook een vaste route, waarbij alle extreme passages duidelijk aangegeven zijn en voorzien van chicken ways. De meeste tracks zijn smal en bochtig, dus kunnen we werken aan onze bochtentechniek. Maar je hebt ook hellende stukken en leuke afdalingen en voor de sterkste bikers zijn er drops, rockgardens en jumps. Voor ieder wat wils dus!

Mogen we aan de kids en jongeren vragen om de raadgevingen en opbouw van hun trainers perfect op te volgen? Er zijn heel wat erg technische passages en we willen valpartijen absoluut tot een minimum beperken. Pas als je een bepaalde techniek perfect beheerst, kan je met goedkeuring en hulp van de trainer de iets moeilijkere variant proberen.

Hou ook zeker het weerbericht in de gaten. Als het voor zondag veel zou regenen, dan zal er glibberige kleigrond te vinden zijn. Ideaal steek je dan vooraan (en eventueel ook achteraan) een band met grotere noppen. Neem voor de zekerheid ook een regenvestje mee.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur  ( dus zorg dat je dan fietsklaar bij je trainer staat ) en eindigt om 13 uur.

Samenkomst aan het Recreatiedomein De Schorre, Schommellei 1 te Boom.

Er zijn douches voorzien en de cafetaria zou er open zijn.

!!!!!     Mogen we jullie er even op attent maken dat we verwachten dat iedereen een binnenbandje mee heeft in de juiste wielmaat?     !!!!!

Tot zondag!

Het WaaslandMTBschool-team

In opdracht van :

Vzw The Bike Hub        WaaslandMTBschool,

Alice Nahonlaan 5, 9120 Melsele

0840.990.988

Posted in Geen categorie and tagged , , , , , , by with Comments.