WaaslandMTBschool @ Herentals op 25/10/2015

Naamloos-1

Dag bikers,
Na de startdag in Belsele en de bergen in Kluisbergen zijn jullie klaar om de derde training aan te vatten. Die gaat door in Herentals, één van onze vaste locaties. De ondergrond is weersbestendig en dus zullen we weinig last hebben van de regen die de voorbije week gevallen is. Op het menu staan een massa singletracks, leuke afdalingetjes en lastige klimmetjes. Ook de trapjes naar de kapel zijn een mooie uitdaging. De hogere groepen geraken zelfs in Lichtaart, waar ze op het parcours van Svenneke Nys en co kunnen trainen. Variatie genoeg dus!

Pauzeren doen we aan onze fantastische bevoorrading, waarna jullie met hernieuwde krachten deel twee van de training kunnen aanvatten. Klinkt allemaal goed he?

Zoals steeds gaat de training door van 10 tot 13u. Afspreken doen we aan het Bloso-domein van Herentals, op de parking van de schaatspiste, Vorselaarsebaan 60 (Rij voorbij de eerste sporthal die je passeert op je linkerkant. De parking is helemaal achteraan deze straat, op de linkerkant).

Iedereen ( kinderen die lid zijn van de school ) 🙂  die een formulier wensen voor een deel terugbetaling van het ziekenfonds mag zich na de training bij Steven aanmelden waar ze dit kunnen bekomen.
Tot zondag allemaal!!

In opdracht van :
Vzw Young bikers WaaslandMTBschool,
Peperstraat 32, 9100 Nieuwkerken Waas,
KBO.0500.509.013

Posted in Opleiding and tagged , , , , , , , , by with Comments.