WaaslandMTBschool @ Lommel 28/01 en Duo & Corporate race 04/02 @ Bredene

Dag beste bikers,

Zondag staat onze voorlaatste training van het seizoen reeds gepland en die gaat door in het prachtige Lommel!

Het grondgebied van Lommel ligt bezaaid met een massa prachtige singletracks. De eindeloze singletracks langs het kanaal vervelen nooit en zijn niet veraf, de erg bekende Sahara biedt dan weer een uniek zicht en andere mogelijkheden en ook de heide is niet ver weg. De ondergrond is bovendien zanderig, waardoor de overvloedige regen toch voor niet teveel modder zal zorgen.

Klinkt allemaal goed he?

Afspreken doen we aan:

sportpark de Soeverein,

Sportveldenstraat 10,

te Lommel.

De training begint stipt om 10u en eindigt om 13u.

Binnen twee weken staat de duo-race van Bredene geprogrammeerd. In samenwerking met de organiserende club, de Twins Club, kunnen we jullie een heel leuke dag aanbieden!

We organiseren namelijk uitsluitend voor kids en jongeren uit onze WaaslandMTBschool een initiatie waar de nodige strandracetechnieken -en tactieken aan bod komen.

Die initiatie begint om 09.00 u en zal plaatsvinden in 3 niveaugroepen. We bieden die initiatie aan alle onze kids aan, of ze nu 6 jaar, of 18 jaar zijn.

Aansluitend aan die initiatie en dit om 10.00 u kunnen de jongste kids tot en met 11 jaar een wedstrijdje rijden van zo’n 4 km.

De duo-race zelf start om 11.00 u en bestaat uit 4 ronden van zo’n 10 km. Alle kids vanaf 12 jaar kunnen hieraan in duo deelnemen en kiezen zelf of ze 1, 2, 3 of zelfs 4 ronden afleggen. Heb je geen duo-partner om hieraan deel te nemen, dan zoeken wij voor jou de gepaste partner! Let op: er is een apart klassement voor al onze leden over 1 ronde.

Of je nu deelneemt aan de kids-race of de duo-race, achteraf kan je in een tentje bij een kop warme soep mooie verhalen vertellen over jouw inhaalbeweging, die valpartij van een deelnemer voor je of de hevige wind waar je tegen moest vechten. Een afspuitstand en douches zijn ook vlakbij.

Inschrijven doe je door ten laatste zondagnamiddag 28/01 een mailtje naar ons ( waaslandmtbschool@telenet.be ) te sturen met jouw gegevens. Vermeld ook even of je al een partner hebt voor de wedstrijd of niet. Wij regelen jullie inschrijving dan wel verder af. De deelnameprijs van 28 € per duo betalen wij wel 🙂

Je ontvangt na inschrijving nog een uitgebreide mail met alle nodige info en al wat praktische tips.

Hopelijk willen er veel kids en jongeren de kleuren van onze WaaslandMTBschool verdedigen!

Sportieve groeten,

Vzw The Bike Hub        WaaslandMTBschool,

Alice Nahonlaan 5, 9120 Melsele

BE0840.990.988

Posted in Opleiding and tagged , , , , , , , , by with Comments.