WaaslandMTBschool training 2 @ Herentals 14/10/18

Dag beste WaaslandMTBschool-gangers,

De eerste training in Hamme heeft iedereen succesvol overleefd, tijd om een versnelling hoger te schakelen zodat jullie helemaal klaar zijn voor het weekend. Onze volgende training gaat door in Herentals, één van onze vaste locaties. De ondergrond is weerbestendig en dat is altijd leuk! Op het menu staan een massa singletracks, leuke afdalingetjes en lastige klimmetjes. Ook de trapjes naar de kapel zijn een mooie uitdaging. De hogere groepen geraken zelfs tot in Lichtaart, waar ze op het parcours van Sven Nys en co kunnen trainen. Variatie genoeg dus!

Pauzeren doen we aan onze fantastische bevoorrading, waarna jullie met hernieuwde krachten deel twee van de training kunnen aanvatten. Klinkt allemaal goed he?

De training vangt zoals steeds stipt om 10u aan en loopt tot 13u. Probeer om een half uur op voorhand toe te komen.

We zagen nog verschillende kinderen die niet helemaal in orde waren. Mogen we daarom vragen om nog eens te checken of jullie MTB in orde is, je naast een helm ook handschoenen draagt en je een rugzakje draagt met daarin een binnenband in de juiste maat, een regenvestje, een bidon met water en eventueel een stukje fruit of droge koek. Merci!

Verder zijn we nog op zoek naar helpende handen: je kan je als ouder nuttig maken door te helpen bij de bevoorrading, of je opgeven om met een groepje kinderen mee te gaan als hulptrainer.

Afspreken doen we aan het Bloso-domein van Herentals, op de parking van de schaatspiste: Vorselaarsebaan 60, Herentals (Rij voorbij de eerste sporthal die je passeert op je linkerkant. De parking is helemaal achteraan deze straat, op de linkerkant).

De kledij gaan we hoogstwaarschijnlijk tijdens het weekend kunnen uitdelen. We bevestigen dat nog in de mailing die je een week voor het weekend zal ontvangen.

Wil je alsnog mee op ons megafantastische Ardennenweekend in Spa, dan kan je nog tot zondag inschrijven. Voorlopig gaan er al zo’n 111 mensen mee, maar er is gelukkig nog plaats genoeg. Naast fietstrainingen voor de kids en jongeren en ritjes voor de ouders, is er voldoende tijd om te praten, te spelen, in de bomen te klimmen, een gezelschapsspel te spelen, iets te drinken en elkaar wat beter te leren kennen. We organiseren ook een leuke avondactiviteit in de bossen. Meer moet dat niet zijn, toch?

Tot zondag allemaal!!

In opdracht van :

Vzw The Bike Hub        WaaslandMTBschool,

Alice Nahonlaan 5, 9120 Melsele

BE0840.990.988

Posted in Opleiding by with Comments.