WaaslandMTBschool winter weekend 2016-2017

Beste WaaslandMTBschool bikers, ouders & leden van VZW Young Bikers

Ons Ardennenweekend, dat van donderdagavond 10 tot en met zondagmiddag 13 November in Spa plaats zal vinden, komt met rasse schreden dichterbij. Tijd om de reservaties te maken !

Opgelet dus, deze maal 3 Dagen

De prijzen voor het verblijf treft U hieronder aan. Er zijn kamers voor 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 10 personen. Laat weten met wie je een kamer wil delen, aangezien het merendeel van de kamers voor 6, 8 of 10  personen is.

Voor personen jonger dan 12 jaar :                  125€

Voor personen tussen 12 en 26 jaar :            145€

Voor personen ouder dan 26 jaar :                    155€

In de prijs zijn het verblijf, alle maaltijden en de verzekering ( voor de leden van de WaaslandMTBschool ) inbegrepen van donderdagavond 10/11 tot zondagmiddag 13/11

De kamerverdeling is volgens het principe: first come, first served. Snel zijn is de boodschap! Wie het eerste inschrijft én betaalt, kan eerst zijn kamer kiezen.

Adres: Route de Barisart 291, 4900 Spa

Het definitieve programma wordt minstens een week op voorhand meegedeeld, maar omvat naast de verschillende fietstrainingen ook andere activiteiten.

Voor de kids en jongeren hebben de trainers een fantastisch pakket klaar. Voor de ouders zijn er diverse begeleide tochten in verschillende niveaugroepen.

Waar we vooral voor gaan?

FUN FUN FUN !!

Gelieve onderstaand formulier in te vullen en ten laatste op zondag 23/10 te bezorgen aan Steven of door te mailen naar waaslandmtbschool@telenet.be . Hou er rekening mee dat de inschrijving pas definitief is na storting van het correcte bedrag op rekeningnummer :

Iban : BE04 0016 8304 0431

Bic : GEBABEBB

Op naam van :             WaaslandMTBschool

Ernest Claeslaan 11

9111 Belsele

Inschrijvingsformulier

Ondergetekende, ouder van WaaslandMTBschool-Kids :

Gaat mee op weekend met volgende personen : Naam + Voornaam + geboortedatum

Persoon 1

Persoon 2

Persoon 3

Persoon 4

Persoon 5

Persoon 6

Personen  < 12  x 125 €        €

Personen  12 > 26 x     145 €         €

Personen   > 26   x     155 €          €

TOTAAL        €
Handtekening:

De inschrijving is pas geldig na het doorsturen van de gegevens naar  waaslandmtbschool@telenet.be en correcte betaling op het rekeningnummer van de VZW.

Inschrijven na 23/10/2016 is niet mogelijk

( indien alle plaatsen volzet zijn, en het zijn er voldoende 😉 ).

Voor vragen in verband met het weekend kan je gerust Steven Baert contacteren op het nummer 0474/60.03.63, die naar  jaarlijkse traditie zijn schouders onder het WaaslandMTBschool weekend zet.

Met sportieve groeten

De trainers en medewerkers

waaslandMTBschool namens Club Young Bikers VZW – KBO 0500.509.013

Posted in Geen categorie by with Comments.