WaaslandMTBschool @ Zonhoven zondag 24/02 + afsluitende training op 07/04

Dag sporters,

Zonhoven is traditioneel onze laatste training van het WaaslandMTBschool-seizoen, alleen deze keer niet. Er komt immers nog een extra afsluitende training op 7 april. Zet die meteen in jullie agenda, moesten jullie dat nog niet gedaan hebben. We delen immers dan de diploma’s uit.

Met Zonhoven krijgen we een superleuk parcours en fantastisch weer. Meer moet dat toch niet zijn?

De training gaat zoals gewoonlijk door van 10u stipt (maar kom een half uur vroeger) tot 13u, waarna we afsluiten met superlekkere hotdogs. Blijf gerust nog een beetje plakken, praat nog eens met iedereen en geniet van de zon.

Graag zien we alle kids en jongeren met hun naambordje én in onze prachtige tenue rondfietsen. We proberen nog om van iedereen een foto te maken (tip voor de niet-fietsende ouders: fototoestel meenemen) en achteraf nog een groepsfoto te maken.

Afspreken doen we aan camping Holsteenbron te Zonhoven. Adres: Hengelhoefseweg 9, 3520 Zonhoven

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Tot zondag allemaal!!

Vzw The Bike Hub        WaaslandMTBschool,

Alice Nahonlaan 5, 9120 Melsele

0840.990.988

Posted in Opleiding and tagged by with Comments.