Dag sportieve jongens en meisjes,

Nadat jullie een goeie anderhalve week geleden allerlei proefjes hebben afgelegd, hebben de trainers jullie in de juiste niveaugroep ingedeeld. Zoek maar snel je naam in de lijst in bijlage op en vergeet zeker ook niet te kijken met welke toffe talentjes jij het bos mag onveilig maken. Het bos onveilig maken? Jawel! Komende zondag gaan we voor de eerste keer dit seizoen écht keihard werken aan onze techniek. Wij zijn er klaar voor, de trainers zijn er klaar voor, dus hopelijk jullie ook!

Let wel goed op. Aangezien de trainingen op 2 verschillende locaties doorgaan, moet je er voor zorgen dat je op de juiste plaats staat.
De kids die in een groep van de lagere school ingedeeld zijn, gaan naar Belsele :
Sporthal De Klavers
Sint Andriesstraat 4
9111 Belsele
die van de secundaire school gaan naar Boom:
De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom

De kinderen worden via mail specifiek ingelicht naar welke locatie ze moeten komen
Op beide locaties zijn douches voorzien.

Natuurlijk zorg je er voor dat je bike in uitstekend staat is, dat je een binnenbandje aan je fiets hebt hangen en dat je de juiste kledij aan hebt. Een extra windvestje is altijd handig! De training begint zoals steeds om 10u en ook aan de ouders wordt gedacht.
De ouders kunnen ook deze maal “genieten” van een Begeleide tocht, en dit op beide locaties in 2 groepen: een “ snelle groep 🙂 “ en een snellere groep. Kwestie van jullie op niveau van jullie spruiten te kunnen brengen.

Groeten,

het WaaslandMTBschool-team