Dag sportmannen -en vrouwen,

De hogere groepen trekken naar Genk, terwijl de lagere naar Lokeren gaan.

Supersmalle paadjes, steeds op-en af, weinig modder en een échte mijnterril als kers op de taart: zo zal onze training van zondag in Genk er uit gaan zien! Geef toe, dat klinkt toch super he!

De groene en blauwe groepen trainen hoofdzakelijk op de prachtige en lekker uitdagende Chinese Muur, de rode en zwarte groep gaan een tocht rijden met 3 lekker technische zone’s. Hopelijk hebben ze nog genoeg energie over om de mijnterril te beklimmen…

Afspreken doen we aan het BLOSO-domein Kattevennen te Genk. Volg gewoon de Bloso-pijlen tot op de parking van het domein.

Maar we hebben nog nieuws: Op vrijdag 14 februari steken jullie trainers speciaal voor jullie een nightride in elkaar.

Afspraak om 19u op volgend adres: Najade, Roskamstraat 44, 4565 EM Kapellebrug
Nederland (niet ver van de grensovergang Stekene – Hulst).

Na een tocht van zo’n anderhalf tot maximaal twee uur zijn we terug en kunnen we nog ene drinken in Najade. 🙂

Praktische informatie:

Naamloos-1

We trekken met de lagere school naar Lokeren om er te trainen op bochtige afdalingen en korte, steile hellingen.

Hierbij wat info over onze 7de bijeenkomst op zondag 19 januari te Lokeren.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 12 à 12.30 uur.

Samenkomst aan de Sporthal  sportlaan 2, te 9160 Lokeren . ( Aan de sporthal ) 😉 een beetje vetter en groter gedrukt om vergissingen te vermijden.

We trekken met de hogere school naar Genk.

Hierbij wat info over onze 7de bijeenkomst op zondag 19 januari te Genk.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Samenkomst aan het  Blosodomein : Kattevennen 15, 3600 Genk.

Aan alle leden tracht ook een binnenband in de juiste maat vast te tappen aan de zadelpen, zodat we als het kind platte band moest hebben we dit snel kunnen oplossen en hij toch verder kan fietsen

Na de training kan er gedouchd worden en is er een cafetaria op het domein

Fietsende ouders krijgen opnieuw MTB-ritjes aangeboden in verschillende niveaugroepen onder begeleiding van enkele teamleden.

Na de training is er mogelijkheid tot douchen.

Tot zondag allemaal!

Vzw Young bikers