Dag beste kids, jongeren en ouders,

Zijn jullie klaar voor de eerste training van onze WaaslandMTBschool? Fietstenue gestreken? Rugzakje met regenjas, koekje en binnenband klaargemaakt? Banden opgepompt en fiets in perfecte staat? Helm op en rijden maar!

Onze eerste training gaat nu zondag door en vertrekt aan sporthal de Klavers in Belsele.

Sporthal De Klavers
Sint Andriesstraat 4
9111 Belsele

De training begint om 10u en loopt tot 13u, maar we spreken al af om 9.30u zodat we jullie stuurbordjes kunnen geven en kunnen nakijken of jullie fietsen in orde zijn. Ook is er nog een algemene briefing en daarna vliegen we er in!

Jullie worden ingedeeld in 8 niveaugroepen van zo’n 10 tot 14 en hebben twee vaste trainers per groep. Na de eerste training evalueren alle trainers of iedereen in de juiste niveaugroep zit en wordt er eventueel doorgeschoven.

Halverwege de training kunnen jullie genieten van onze gekende lekkere bevoorrading, zodat jullie boordevol energie deel twee van de training kunnen aanvatten.

Laat het aan jullie trainers weten of je het een leuke training vond? Ook als er iets niet goed liep, willen we dat graag weten!

Over jullie ouders moeten jullie je geen zorgen maken. Die kunnen onder begeleiding een tocht rijden, of ze komen helpen aan de bevoorrading, of ze drinken een glaasje (water?) in de cafetaria.

Tot zondag allemaal!

Het WaaslandMTBschool-team