Naamloos-1

Dag mountainbikers,

Wil je nog snel even tussen de feesten door even de beentjes strekken? Niet twijfelen, doen! Sport is immers de ideale ontspanning en manier om die feest kilokes te bedwingen

De kids die onze lagere school volgen, gaan aan hun techniek werken op de leuke paadjes in Zwijndrecht – Linker oever tot ze helemaal gekgedraaid zijn. De stoere jongens en meisjes van de middelbare school gaan hun grenzen verleggen in Beringen. Steile hellingen en snelle afdalingen, hier en daar een “drop” en een jumpke, ’t is er allemaal!

Praktische informatie:

We trekken met de lagere school naar Zwijndrecht – Linker oever.

Hierbij wat info over onze 5de bijeenkomst op zondag 22 december te Zwijndrecht – Linker oever.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 12 à 12.30 uur.

Samenkomst aan de Fortlaan 10 te 2070 Zwijndrecht. ( Aan de sporthal )

We trekken met de hogere school naar Beringen.

Hierbij wat info over onze 5de bijeenkomst op zondag 22 december te Beringen.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Hier maken we ook kennis met ‘den drop’

Samenkomst aan het Theodardusplein te Beringen. ( Aan het voetbalstadion )

Aan alle leden tracht ook een binnenband in de juiste maat vast te tappen aan de zadelpen, zodat we als het kind platte band moest hebben we dit snel kunnen oplossen en hij toch verder kan fietsen

Na de training is er mogelijkheid tot douchen in Zwijndrecht, In Beringen zijn er spijtig genoeg geen Douches beschikbaar.

Fietsende ouderskrijgen opnieuw MTB-ritjes aangeboden in verschillende niveaugroepen onder begeleiding van enkele teamleden.

Tot zondag allemaal!

Naamloos-1