Naamloos-1

Dag beste kids, jongeren en ouders,

 

 

Hoog tijd om jullie bike van onder het stof te halen, jullie fietskledij te (laten) strijken en te checken of jouw fietsschoenen nog wel passen, want we vliegen er weer in! En of wij (en jullie?) er zin in hebben…

 

Onze eerste training gaat nu zondag door en vertrekt aan sporthal de Klavers in Belsele.

Sporthal De Klavers

Sint Andriesstraat 4

9111 Belsele

 

De training begint om 10u en loopt tot 13u, maar we spreken al af om 9.30u zodat we jullie stuurbordjes kunnen geven en kunnen nakijken of jullie fietsen in orde zijn. Ook is er nog een korte algemene briefing en daarna vliegen we er in!

 

Jullie worden ingedeeld in 8 niveaugroepen van zo’n 10 tot 14 kids / jongeren en hebben twee trainers per groep. We evalueren constant of jullie wel in de juiste niveaugroep zitten en sturen door waar nodig.

 

Halverwege de training kunnen jullie genieten van onze gekende lekkere bevoorrading, zodat jullie boordevol energie deel twee van de training kunnen aanvatten.

 

Laat het aan jullie trainers weten of je het een leuke training vond? Ook als er iets niet goed liep, willen we dat graag weten!

 

Over jullie ouders moeten jullie je geen zorgen maken. Die kunnen onder begeleiding een tocht rijden (beurtenkaarten voor uw mama of papa zijn te koop bij Steven), of ze komen helpen aan de bevoorrading, of ze drinken een glaasje (water?) in de cafetaria. Na de training staan ze te springen om jullie fiets af te kuisen…

 

Wat moeten jullie nu allemaal meenemen om die eerste training te overleven?

– Een mountainbike in technisch goede staat: Kijk vooral de remmen, versnellingen en staat van de banden nog even na (bandendruk tussen de 1.2 en 1.8 bar, niet meer!!)

– Een fietshelm

– Een rugzak met een regenvestje, een binnenband in de juiste wielmaat, een muslireep of peperkoek en een bidon met water of sportdrank.

– fietskledij en handschoenen

 

 

Tot zondag allemaal!

 

 

Het WaaslandMTBschool-team

 

PS.: Voor degenen die nog wensen mee te gaan op ons weekend met de WaaslandMTBschool, het wordt tijd om de inschrijvingen uit te voeren, want deze komen reeds vlot binnen maar je kan er nog steeds bij 😉 maar om zeker te zijn dat je op een kamer apart kan liggen als gezin raden we je aan om dit zo snel als mogelijk uit te voeren anders moeten we gezinnen samen gaan leggen op een grote kamer . Want de kleine kamers zijn beperkt.

 

In opdracht van :

Vzw Young bikers      WaaslandMTBschool,

Peperstraat  32,   9100 Nieuwkerken Waas,

KBO.0500.509.013