Naamloos-1
Dag bikers,
Ne een erg succesvolle training op de mijnterril van Beringen, trekken we nu zondag nog een beetje verder het prachtige Limburg in. Dat doen we natuurlijk niet zo maar, want Zonhoven en het nabijgelegen Genk met de mijnterril van Winterslag is misschien wel de mooiste fietsstreek van Vlaanderen, zowel op de bike als op de gewone fiets.

De legendarische kuil van Zonhoven, bekend van de jaarlijkse cyclocrosswedstrijd, is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en is omgeven door prachtige singletracks waar je uren kan spelen. Een beetje verder torent de mijnterril van Winterslag hoog boven de bossen en heide uit. De top halen geeft je een uniek uitzicht en een rood aanlopend gezicht, maar de afdaling richting de bosrijke flank doet je de pijn snel vergeten. Het spelen op de smalle singletracks die verscholen liggen op de flank, kan beginnen!

Jaja, wij hebben er al zin in!

Afspreken doen we aan camping Holsteenbron te Zonhoven. Adres: Hengelhoefseweg 9, 3520 Zonhoven
De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.
Ow ja, willen jullie ook even aan ons jongerenteam denken? Die gasten organiseren een eetfestijn ten voordele van hun buitenlandse stage. Wie weet zit jouw zoon of dochter later ook in dat team en dan ben je als ouder erg blij als de kosten wat kunnen worden gedrukt. Bovendien is het eten er lekker en de sfeer uitstekend. En euh, wij zijn er ook!

Inschrijven maar!

d2b