logo 10 jaar_(zonder trainer)
Dag kids, jongeren en mama’s en papa’s,

Zondag mogen jullie weer plezier komen beleven met je groep en je trainers. Deze keer trekken we naar Kluisbergen, in de Vlaamse Ardennen. Tussen bekende hellingen zoals de Oude Kwaremont, de Kluisberg en de Koppenberg ligt een prachtig MTB-gebied, met behoorlijk lange, steile hellingen, slingerende afdalingen en uitdagende singletracks. Daar gaan we jullie op, over en door sturen! Er zijn zelfs mogelijkheden om op erg technische afdalingen te trainen.
Opgepast, het kan er in Kluisbergen behoorlijk modderig bij liggen. Be prepared! Pas jouw kledij (regenvest in rugzak, …) en bandenkeuze (tijd om de Continental Mountain Kings of Schwalbe Nobby Nics boven te halen) aan de omstandigheden aan.

Afspreken doen we op volgend adres: Parking bovenaan Camping Panorama, Fazantendreef te Kluisbergen.

Er zijn douches voorzien met 1€ muntstukken op de camping . De school betaald dit terug aan wie hiervan gebruikt wenst te maken.
De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Tot zondag!

Het WaaslandMTBschool-team