Naamloos-1

Dag kids en jongeren, dag mama’s en papa’s,
Zondag staat de vierde training geprogrammeerd. Startplaats aan sporthal de Demervallei in Aarschot, maar trainen doen we 3 km verder in de prachtige bossen van Langdorp. De zanderige ondergrond maakt dat het parcours steeds goed berijdbaar is. Je kan je verwachten aan een stevige portie pittige hellingen en steile afdalingen, oneindig veel bochten en prachtige singletracks. Ideaal om je schakeltechniek te perfectioneren en steile hellingen en dito afdalingen te leren bedwingen. Je bochtentechniek zal automatisch verbeteren, want veel rechtdoor kan je in die bossen niet fietsen. Je hoort het al, we gaan weer genieten op onze fietskes!

Uitzonderlijk beginnen de lessen een half uurtje vroeger. Dat half uurtje vroeger hebben we nodig omdat we anders geen douches kunnen aanbieden. Die sluiten immers om 13.00u stipt…

De training start stipt om 9.30 uur uur en eindigt tussen 12 en 12.30 uur.
!!!!! Wie wil douchen kan dit doen maar enkel tussen 12.30 en 12.50 uur.!!!!!

Samenkomst aan de Sporthal de Demervallei, Demervallei 8, te 3200 Aarschot.

Ook nog even een mededeling : de training van zondag 22 november in Ottignies komt te vervallen en wordt ingehaald op de reserve datum en dit is zondag 21 februari 2016 dit doordat er een enduro gebeuren doorgaat in ottignies en dan het bos niet vrij is om een degelijke opleiding te geven.

Tot zondag!
Groeten,

Het WaaslandMTBschool team.