Dag boys en girls,

Vooreerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar!  hopelijk beleven jullie dit jaar op de fiets de mooiste avonturen. Te beginnen met nu zondag. We trekken immers Hamme en Ottignies

De hogere groepen trekken naar Ottignies, terwijl de lagere naar Hamme gaan. Het parcours in Hamme is gekend: het is een erg leuk, bochtig parcours waar ook enkele jumps in zitten. Ottignies staat dan weer bekend om zijn steile, technische hellingen, waar jullie al je aangeleerde vaardigheden zullen kunnen laten zien. Go for it!

De trainers en het bestuur zijn allemaal druk bezig met het voorbereiden van het “weekend in Bouillon in het weekend van vrijdag 21-2-2014 tot zondag 23-2-2014”. We gaan voor een avontuurlijk, uitdagend programma, zodat het een onvergetelijk weekend wordt. Meer info binnenkort!

Graag nog even jullie aandacht: doordat onze training in Bilzen voor de hogere groepen daar niet kan doorgaan, zijn we genoodzaakt de training in Genk te laten doorgaan. Meer details volgen binnenkort.

Praktische informatie:

Naamloos-1

We trekken met de lagere school naar Hamme.

Hierbij wat info over onze 6de bijeenkomst op zondag 5 januari te Hamme.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 12 à 12.30 uur.

Samenkomst aan de Sporthal Meulenbroek te Meulenbroekstraat 3, 9220 Hamme. ( Aan de sporthal ) 😉 een beetje vetter en groter gedrukt om vergissingen te vermijden.

Na de training is er mogelijkheid tot douchen. ( let wel : enkel tussen 12 en 12.30 uur ) En er is een cafetaria in de sporthal 🙂

Naamloos-1

We trekken met de hogere school naar Ottignies.

Hierbij wat info over onze 6de bijeenkomst op zondag 5 januari te Ottignies.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Samenkomst aan de Allée du Bois des Rêves 1 , 1340 Ottignies.

Na de training is er geen mogelijkheid tot douchen en is er geen cafetaria in de onmiddelijke omgeving

Aan alle leden tracht ook een binnenband in de juiste maat vast te tappen aan de zadelpen, zodat we als het kind platte band moest hebben we dit snel kunnen oplossen en hij toch verder kan fietsen

Fietsende ouderskrijgen opnieuw MTB-ritjes aangeboden in verschillende niveaugroepen onder begeleiding van enkele teamleden.

Tot zondag allemaal!

Vzw Young bikers