Naamloos-1

Dag jongens en meisjes, mama’s en papa’s,
De examens zijn gedaan en de feestdagen dienen zich aan. Aangezien we dan allemaal wat teveel eten (en drinken), kan een beetje sporten zeker geen kwaad.
Gelukkig staat er zondag een training van onze WaaslandMTBschool gepland. Die gaat door op Linkeroever.

De training begint stipt om 10u en duurt tot 13u. Op het menu staat zand, korte hellingen en afdalingen, scherpe bochten en nog meer zand. Je zet je bandendruk dus niet te hard. Be prepared!

Groeten en tot zondag!

Praktische informatie:

We trekken met de WaaslandMTBschool naar Zwijndrecht – Linker oever.

Hierbij wat info over onze volgende bijeenkomst op zondag 27 december te Zwijndrecht – Linker oever.
De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13.00 uur.

Samenkomst aan de Fortlaan 10 te 2070 Zwijndrecht. ( Aan de sporthal )

Aan alle leden tracht ook een binnenband in de juiste maat vast te tapen aan de zadelpen, zodat we als het kind platte band moest hebben we dit snel kunnen oplossen en hij toch verder kan fietsen.

Fietsende ouders krijgen opnieuw MTB-ritjes aangeboden in verschillende niveaugroepen onder begeleiding van enkele teamleden.
Na de training is er mogelijkheid tot douchen.

Tot zondag allemaal!