logo 10 jaar_(zonder trainer)

Even een kleine rechtzetting:

Het verzameladres is :

Parking 2 (zwembad)

Puidonkdreef 1 ( Stenenbrug )

9185 Wachtebeke

 

Dag sportievelingen,

 

Velen van jullie zitten midden in de examens. Een belangrijke periode waar je met een pak stress te maken krijgt. Gelukkig bieden wij zondagochtend de ideale ontspanning aan, zodat jullie daarna terug vol in de boeken kunnen vliegen. Sporten is immers de allerbeste ontspanning tussen al die studie-uren.

 

Door die examens hebben we een locatie dicht bij huis gekozen. We gaan naar het provinciaal domein Puyenbroeck! Daar liggen voldoende leuke paden, middenin een uitgestrekt natuurgebied, om ons te amuseren.

 

Afspreken doen we aan het Provinciaal Domein Puyenbroeck. Parkeren doen we in rijen 9 en 10 (de rijen het verst van de sporthal, zodat we weg van aanrijdende auto’s zijn).

 

Geert de Bock van Debo Bikes biedt na afloop een tooltime-sessie aan fietsende ouders en jongeren aan. We houden het basic en hebben het in de half uur durende sessie over zaken zoals een binnenbandje vervangen, je ketting correct smeren, een kettingbreuk herstellen en hoe je banden Tubeless krijgen. We geven ook mee wat je nu allemaal juist mee op pad moet nemen in je toolkit. Afspreken doen we aansluitend aan de training.

 

Deze tooltime-sessie krijgt voor de geïnteresseerden op een ander moment nog een uitgebreider vervolg in Geert zijn winkel. We houden jullie op de hoogte!

 

Afspreken doen we aan

Adres: Puyenbrug 1/A, 9185 Wachtebeke.

De training begint stipt om 10u en eindigt om 13u

 

Wij wensen jullie nog veel succes met de examens en tot zondag!!

 

Het WaaslandMTBschool-team

 

 

In opdracht van :

Vzw Young bikers      WaaslandMTBschool,

Ernest Claeslaan 11,   9111 Belsele,

KBO.0500.509.013