logo 10 jaar_(zonder trainer)

Dag beste leden van onze WaaslandMTBschool,

Mogen we jullie om te beginnen onze Beste Wensen over maken? We wensen iedereen veel plezier en voldoening, op en naast de bike, met voldoende vrije tijd om te fietsen, zonder ongemakken zoals blessures en ziektes. Laat ons met onze WaaslandMTBschool ook maar gaan voor een positieve noot in deze wereld. Samen fietsen, elkaar uitdagen, grenzen verleggen, maar ook elkaar helpen, steunen en aanmoedigen waar nodig, ook dat vinden wij heel erg belangrijk!

Zondag is het weer zo ver, want dan staat onze volgende training gepland. Die gaat door op Linkeroever. We spreken af op onze vroegere locatie (en dus niet die van vorig jaar) vlakbij de Basic-Fit.

Parkeren doen we in de Dwarslaan in 2070 Zwijndrecht.

De training begint zoals steeds om 10.00 u, maar mogen we er nog eens op aandringen om een half uurtje vroeger aanwezig te zijn? Zo kunnen alle groepen tijdig vertrekken!

Kleine opmerking: we kunnen op deze locatie jammer genoeg geen voldoende douches aanbieden voor alle leden van de school, wel kunnen er een beperkt aantal douchen in de tennisclub die zich daar in de straat bevind. Voor de koukleumen en dorstigen onder de ouders, jullie kunnen ook in de cafetaria van deze tennisclub terecht .

Tot zondag allemaal!

Groeten,