logo 10 jaar_(zonder trainer)

Dag bikers,

 

 

Na enkele makkelijkere locaties, staan er nu enkele stevige MTB-plekken op ons WaaslandMTBschool-menu.

 

Te beginnen met nu zondag 15/01 in OttigniesOttignies is een gevestigde waarde als locatie van onze school en dat is niet zomaar. Het bois des Rêves is niet zo heel groot, maar biedt ongekende mogelijkheden om aan de techniek te werken. Bovendien is het parcours niet gevoelig voor regen en dus steeds goed berijdbaar. Van leuke singletracks voor de kleintjes tot hoge jumps en drops voor de groteren, alles is aanwezig om er een leuke training van te maken!

 

Op 22/01 trekken we naar de mijnterril van Beringen om er het bikepark uit te proberen. Daar is sinds vorig jaar nog verder aan gesleuteld.

Daarna wordt onze kalender wat aangepast. We organiseren in samenwerking met Twins Club Bredene immers een initiatie strandracen voor jullie en die gaat door op 05/02, op de dag van hun duo-race. Meer info en hoe hiervoor inschrijven, volgt in een latere mail, maar noteer het alvast in jullie agenda!

De Laatste training van dit seizoen gaat door in Zonhoven en dit op 12/02. We zorgen voor een feestelijke afsluiter en voor diploma’s voor alle kids en jongeren van onze WaaslandMTBschool.

 

De ouders krijgen nog een extra uitnodiging: Geert de Bock organiseert op donderdagavond 26/01 om 19.30u een onderhoudsclinic. Geert laat er zien hoe je een mountainbike moet onderhouden en laat enkele tips en tricks zien om pech onderweg te verhelpen. Interesse? Inschrijven kan door op dit mailtje te beantwoorden of door op het aangemaakte evenement op onze Facebookpagina ‘Gaat’ aan te klikken.

 

Deze onderhoudsclinic gaat door te :

BVBA GEEDEBO

DEBO-BIKES & FITNESS

Rechtstro 13

9185 Wachtebeke

BELGIUM

0032 (0)9 342 80 62

 

 

Graag geven we ook al mee dat we op 10 wedstrijdjes van de MTB Kids Series aanwezig zullen zijn met tenten en begeleiding ter plaatse zullen voorzien. Meer info volgt nog, maar noteer 05/03 al maar als eerste wedstrijdje in jouw agenda als je hiervoor interesse hebt.

 

 

De praktische informatie voor nu zondag:

 

Naamloos-1

 

We trekken met de WaaslandMTBschool naar Ottignies.

 

Hierbij wat info over onze bijeenkomst op zondag 15 januari te Ottignies

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur. 

 

 

Samenkomst aan de Allée du Bois des Rêves 1 , 1340 Ottignies.

Na de training is er geen mogelijkheid tot douchen en is er geen cafetaria in de onmiddelijke omgeving 🙁

 

 

In opdracht van :

Vzw Young bikers      WaaslandMTBschool,

Ernest Claeslaan 11,   9111 Belsele,

KBO.0500.509.013