Dag mountainbikers,

Wil je nog snel voor de examens even de beentjes strekken? Niet twijfelen, doen! Sport is immers de ideale ontspanning.

De kids die onze lagere school volgen, gaan aan hun bochtentechniek werken op de leuke paadjes in Haasdonk tot ze helemaal gekgedraaid zijn. De stoere jongens en meisjes van de middelbare school gaan hun grenzen verleggen in Langdorp. Singletracks, steile hellingen en snelle afdalingen, hier en daar een drop en een jumpke, ’t is er allemaal!

Praktische informatie:

Naamloos-1

Zondag trekken we naar één van de vaste locaties met de hogere groep die onze school jaarlijks aandoet. In Langdorp treffen we een parcours aan boordevol singletracks, steile hellingen en technische afdalingen. Ideaal om veel bij te leren! Bovendien valt het in Langdorp meestal mee qua modder door de zanderige bodem.

Hierbij wat info over onze 3de bijeenkomst op zondag 1 december te Langdorp. ( Dit is voor de hogere groep )

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Samenkomst aan het Sportveld achter de parochiezaal, Langdorpsesteenweg 293 te Langdorp.

We trekken met de lagere school naar de bossen van haasdonk.

Hierbij wat info over onze 3de bijeenkomst op zondag 1 december te Haasdonk. ( Dit is voor de lagere groep )

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Samenkomst aan de Sporthal Tassijns, Ropstraat 23 te 9120 Beveren.

Aan alle leden tracht ook een binnenband in de juiste maat vast te tappen aan de zadelpen, zodat we als het kind platte band moest hebben we dit snel kunnen oplossen en hij toch verder kan fietsen

Na de training is er mogelijkheid tot douchen.

OPROEP: Kan u onderaan op het stuurbord het telefoonnummer van een van de ouders noteren in het vakje met www.WAASLANDMountainbiketeam.be. Zo kunnen wij steeds een contactpersoon bereiken.

Fietsende ouderskrijgen opnieuw MTB-ritjes aangeboden in verschillende niveaugroepen onder begeleiding van enkele teamleden.

Na de training is er mogelijkheid tot douchen.

Tot zondag!

We zien elkaar allemaal terug op zondag. Be prepared!