Dag mountainbikers,

Wil je nog snel voor de feesten die er aankomen even de beentjes strekken? Niet twijfelen, doen! Sport is immers de ideale ontspanning.

De kids die onze lagere school volgen, gaan aan hun techniek werken op de leuke paadjes in Waasmunster tot ze helemaal gekgedraaid zijn. De stoere jongens en meisjes van de middelbare school gaan hun grenzen verleggen in Diest. Steile hellingen en snelle afdalingen, hier en daar een drop en een jumpke, ’t is er allemaal!

start om 10 uur en einde om 12 uur.

Lagere school: Waasmunster
Nijverheidslaan 48 te Waasmunster. ( Aan de brandweer )

Hogere school: Diest
Samenkomst aan de Sportstadion De Warande, Omer Vanaudenhovelaan 3 te Diest

Binnenband meenemen!

Na de training is er mogelijkheid tot douchen.

OPROEP: Kan u onderaan op het stuurbord het telefoonnummer van een van de ouders noteren in het vakje met www.WAASLANDMountainbiketeam.be. Zo kunnen wij steeds een contactpersoon bereiken.

Fietsende ouderskrijgen opnieuw MTB-ritjes aangeboden in verschillende niveaugroepen onder begeleiding van enkele teamleden.

Na de training is er mogelijkheid tot douchen.