Naamloos-1

Dag WaaslandMTBschool biker(tje)s en ouders
Aan alle mooie dingen komt een eind en dus ook aan het negende seizoen van onze WaaslandMTBschool. We willen er natuurlijk een spetterend einde van maken en dat niet in de vorm van modder op het parcours, maar wel in de afsluiter die op jullie te wachten staat op het einde van de training.

Maar laat het ons eerst over de training en het parcours hebben! Ottignies is een gevestigde waarde als locatie van onze school en dat is niet zomaar. Het bois des Rêves is niet zo heel groot, maar biedt ongekende mogelijkheden om aan de techniek te werken. Bovendien is het parcours niet gevoelig voor regen en dus steeds goed berijdbaar. Van leuke singletracks voor de kleintjes tot hoge jumps en drops voor de groteren, alles is aanwezig om er een leuke training van te maken!

Na de training hokken we nog even samen om op een gepaste manier afscheid van elkaar te nemen. Ook jullie honger en dorst kunnen er gestild worden…

Praktische informatie:
We trekken met de WaaslandMTBschool naar Ottignies.

Hierbij wat info over onze  bijeenkomst op zondag 21 februari te Ottignies.
De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Samenkomst aan de Allée du Bois des Rêves 1 , 1340 Ottignies.
Na de training is er geen mogelijkheid tot douchen en is er geen cafetaria in de onmiddelijke omgeving .

Natuurlijk kan je ook op onze Facebookgroep WaaslandMTBschool afspreken om te carpoolen. Je vindt er ook een massa foto’s en filmpjes terug van de voorbije trainingen en het weekend. Zorg dus dat je lid bent van deze groep!

Tot zondag!

Het WaaslandMTBschool-team