Dag beste kids, jongeren en ouders,

Wat deed het vorige zondag deugd om er terug in te vliegen,jullie enthousiasme te voelen én iedereen op zijn niveau uit te dagen!

Daar gaan we nu zondag mee door, aangezien we met Herentals een volgende toplocatie hebben vastgelegd.

Herentals heeft een zandbodem die regenproof is, en dat is met het Belgische wisselvallige weer toch een grote plus. Vlakbij het Sport Vlaanderen centrum is er een uitdagende MTB-zone, een beetje verder liggen er een massa ludieke singletracks op ons te wachten en rijden we nog wat verder, dan komen we uit bij de plek waar de grote Sven Nys steeds trainde. Ideaal toch?

We spreken af om 9.45u aan de ruime parkeerplaats vlakbij het Sport Vlaanderen centrum (dus NIET aan het zwembad, maar achteraan de weg). Achteraf kan je douchen, als je dat wil.

Adres:

Sport Vlaanderen

Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals

Tot zondag allemaal!!

Wat moeten zowel de fietsende kids als hun ouders nu allemaal meenemen om die tweede training te overleven?

Een mountainbike in technisch goede staat: Kijk vooral de remmen, versnellingen en staat van de banden nog even na (bandendruk tussen de 1.2 en 1.5 bar, niet meer!!)

– Een correct afgestelde fietshelm

– Een rugzak met een regenvestje, een binnenband in de juiste wielmaat, een mueslireep of peperkoek en een bidon met water of sportdrank.

– fietskledij en handschoenen die aangepast zijn aan de weersomstandigheden

– Jouw goede humeur 🙂

Hebben jullie nu (of verder in het jaar) nog vragen, dan kunnen jullie hiervoor terecht bij volgende mensen:

Administratieve vragen (over jouw inschrijving of betaling, over het weekend, over terugbetaling mutualiteit,…): Steven@waaslandmtbschool.be

– Vragen over de training (aangaande trainers, niveaugroepen, veiligheid,…): kris@waaslandmtbschool.be

– Vragen over de oudergroepen, bevoorrading, fietstechnische vragen,…: geert@waaslandmtbschool.be

Tot zondag allemaal!

Het WaaslandMTBschool-team

PS.: Voor degenen die nog wensen mee te gaan op ons weekend met de WaaslandMTBschool: het wordt tijd om jullie inschrijving door te geven. Zeker voor gezinnen die een aparte kamer willen, is het stilaan dringend, want kleine kamers zijn maar beperkt aanwezig.

Sfeerbeelden van een vorig weekend van op onze facebookpagina:

waaslandMTBschool

namens