Dag sporters,

De (uitgestelde) afsluiter van ons 13e seizoen WaaslandMTBschool nadert. Zoals de traditie het wil, doen we dat in Zonhoven!

Al onze deelnemers ontvangen op het einde van de training hun diploma uit de handen van hun trainers. Dat zijn die mannen en vrouwen die er steeds staan voor hun groep, die hen de kneepjes van het vak meegeven, die voor ambiance en een groepssfeer zorgen en zelfs wat opvoeding meegeven. Vergeet hen dan ook niet te bedanken. Het zijn tenslotte allemaal vrijwilligers die dit doen omdat ze het graag doen. En dan kan een schouderklopje, vriendelijk woordje of een mercike wonderen doen 🙂

Jullie zijn allemaal klaar voor het échte werk. Of dat nu een toertocht met mama en / of papa is, of een XC- of endurowedstrijdje, dat maakt niet uit. Zolang je maar met veel plezier op die bike zit! Ons ga je zeker nog tegen komen. Zo trekken we naar een aantal wedstrijdjes en evenementen. Noteer alvast zondag 10 mei in jullie agenda, want dan kan je ons vinden op de BeMC for kids, die zondag na de laatste etappe van deze meerdaagse doorgaat.

Maar laat ons beginnen met nu zondag. Graag zien we alle kids en jongeren met hun naambordje én in onze prachtige tenue rondfietsen. We proberen nog om van iedereen een foto te maken (tip voor de niet-fietsende ouders: fototoestel meenemen) en achteraf nog een groepsfoto te maken. We hopen écht dat iedereen er bij de feestelijke afsluiter bij kan zijn!

We spreken af :

Camping Holsteenbron