Naamloos-1

Dag beste kids en jongeren, ouders en trainers,

Zondag staat de laatste training van deze winter op het programma en we gaan daar meteen ook de beste van maken!

We trekken naar Zonhoven, vlakbij Genk, maar nét een betere uitvalsbasis. Jullie kennen allemaal de legendarische zandput van de cyclocross in Zandhoven? Awel, daar gaan we naar toe! Boven die zandput ligt een uitgestrekt bos boordevol leuke singletracks voor alle niveau’s. De oudste groepen en de ouders kunnen eventueel naar de mijnterril van Winterslag rijden als extra uitdaging. Officieel mag je daar niet op, want privédomein (en dat is meteen de reden waarom we niet daar hebben afgesproken), maar met een beperkt groepje kan je er wel even op. Prachtig uitzicht van de top daar!

Afspreken doen we aan camping Holsteenbron te Zonhoven. Adres: Hengelhoefseweg 9, 3520 Zonhoven

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13 uur.

Meteen na de training krijgen alle kids en jongeren een diploma uit de handen van hun trainers en krijgen jullie allemaal een lekkere afsluiter van ons megafantastische bevoorradingsteam. Wie heeft daar geen zin in?

Droom alvast maar van die fantastische singletracks, terwijl jullie trainers toffe quotes bedenken om jullie vooruitgang in samen te vatten. Denk er aan: zondag is de laatste kans om jouw trainer te verbazen met jouw vooruitgang, dus go for it!

Graag willen we jullie ook allemaal uitnodigen op het eetfestijn van het Dare2b-jongerenteam, dat nu zaterdagavond door gaat. Dat team is ontstaan uit onze WaaslandMTBschool en herbergt onze toekomstige MTB-toppers. Kom die gasten dus steunen! Wie weet zit jullie bikertje er later ook in… De uitnodiging kan je hieronder bekijken.

Tot zaterdag of zondag allemaal!!

Jullie WMTBschool-team

dare2be