Naamloos-1

Dag mountainbikers,

De examens zijn gedaan, de vakantie is in zicht en natuurlijk kijken jullie allemaal uit naar de Kerstdagen, cadeautjes én een nieuwe training van de WaaslandMTBschool!!

Want door die examens is ’t al een tijdje geleden dat jullie er nog hebben kunnen invliegen, al spraken sommige ouders via onze Facebookgroep vorige weekend reeds af. Hun kids waren niet meer te houden…

We spreken zondag af te Zwijndrecht. De training begint stipt om 10u en duurt tot 13u. Op het menu staat zand, korte hellingen en afdalingen, scherpe bochten en nog meer zand. Je zet je bandendruk dus niet te hard. Be prepared!

Praktische informatie:

We trekken met de WaaslandMTBschool naar Zwijndrecht – Linker oever.

Hierbij wat info over onze volgende bijeenkomst op zondag 21 december te Zwijndrecht – Linker oever.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13.00 uur.

Samenkomst aan de Fortlaan 10 te 2070 Zwijndrecht. ( Aan de sporthal )

Voor degenen die het vorig jaar niet goed gezien hebben heb ik de locatie nog eens extra groot gemaakt  🙂

Aan alle leden tracht ook een binnenband in de juiste maat vast te tapen aan de zadelpen, zodat we als het kind platte band moest hebben we dit snel kunnen oplossen en hij toch verder kan fietsen

Na de training is er mogelijkheid tot douchen.

Fietsende ouders krijgen opnieuw MTB-ritjes aangeboden in verschillende niveaugroepen onder begeleiding van enkele teamleden.

Na de training is er mogelijkheid tot douchen.

Tot zondag allemaal!

Vzw Young bikers