Dag beste leden en ouders,

Jammer genoeg zijn we nog altijd niet verlost van de Corona-pandemie. De regels laten het dan ook niet toe om onze trainingen te organiseren zoals wij dat willen. We zijn immers een club waar we zowel kinderen, jongeren als ouders een leuke tijd willen bezorgen.

Dat familie-gebeuren vinden we heel erg belangrijk. Onze trainingen organiseren met de huidige beperkingen, dat zien we niet zo zitten. ‘T moet immers nog leuk blijven ook.

Daarom hebben we beslist om onze blik op volgend seizoen te richten.

Dat wil zeggen dat jullie allemaal een deeltje van jullie inschrijvingsgeld zullen terugbetaald krijgen.

Er zijn nog enkele leden die hun kledij niet hebben ontvangen daar zij niet op de laatst gegeven training aanwezig konden zijn, deze kledij kan afgehaald worden bij Steven na afspraak.

Als de regels voldoende versoepelen om het mogelijk te maken om bijvoorbeeld ergens in de zomermaanden een dagje te organiseren, dan willen we dat zeker wel proberen!

Hou jullie allemaal goed en weet dat we jullie missen!

Groetjes, Bestuur WaaslandMTBschool