logo 10 jaar_(zonder trainer)

Dag beste WaaslandMTBschool-gangers,

Ondertussen zijn jullie al goed ingereden, maar om het weekend perfect voor te bereiden kunnen jullie nog één keer alle nodige technieken perfectioneren. Onze training gaat door in Herentals, één van onze vaste locaties. De ondergrond is weerbestendig en dat is altijd leuk!. Op het menu staan een massa singletracks, leuke afdalingetjes en lastige klimmetjes. Ook de trapjes naar de kapel zijn een mooie uitdaging. De hogere groepen geraken zelfs tot in Lichtaart, waar ze op het parcours van Sven Nys en co kunnen trainen. Variatie genoeg dus!

Pauzeren doen we aan onze fantastische bevoorrading, waarna jullie met hernieuwde krachten deel twee van de training kunnen aanvatten. Klinkt allemaal goed he?

Maar we hebben nog beter nieuws: jullie fantastisch mooie kledij is er! Op de sokken na dan toch… De trainers geven de bestelde kledij op het einde van de training mee met de kids / jongeren.

Verder kunnen we jullie vertellen dat we in onderhandeling zijn met Continental, Gripgrab en BBBcycling. Bedoeling is om onze kids en jongeren aan een goedkope prijs MTB-spullen te kunnen aanbieden. Er is helemaal geen aankoopverplichting, we bieden dit vrijblijvend aan. Het concrete aanbod en hoe en wanneer je kan bestellen, lichten we tijdens het weekend toe.

 

Zoals steeds gaat de training door van 10 tot 13u. Afspreken doen we aan het Bloso-domein van Herentals, op de parking van de schaatspiste, Vorselaarsebaan 60 (Rij voorbij de eerste sporthal die je passeert op je linkerkant. De parking is helemaal achteraan deze straat, op de linkerkant).

 

 

Tot zondag allemaal!!

 

 

 

In opdracht van :

Vzw Young bikers      WaaslandMTBschool,

Ernest Claeslaan 11,   9111 Belsele,

KBO.0500.509.013