Naamloos-1

Na een lange en deugddoende zomer zijn we terug gestart met de voorbereidingen voor een

nieuw WaaslandMTBschool-seizoen! Onze doelstelling is nog altijd kwalitatieve en leuke techniektrainingen geven

aan gemotiveerde jongeren.

We voorzien 9 trainingen op verschillende locaties binnen en buiten het Waasland. Zo kunnen we onze kids en jongeren meer samen laten trainen op de leukste spots!

De prijs voor onze opleiding komt vanaf nu op 100 € waarvoor je naast 9 kwalitatieve trainingen, een

kledijset, verzekering en op elke training de nu reeds legendarisch lekkere bevoorrading terug

kan vinden! Daar komt nog eens enorm veel bike-plezier bij, natuurlijk!

Op onze infoavond zullen we alles verder toelichten. Deze gaat door op 19 september. Op deze dag kunnen de nieuwe leden zich inschrijven. Hou onze site in de gaten om de juiste gegevens van onze infoavond te weten te komen.

Net als vorig jaar voorzien we 80 plaatsen (10 per niveaugroep) op onze school. De vraag om lid te worden van de school is enorm groot, zorg dus dat je aanwezig bent op onze infoavond!!

Na de voorstelling kan je de trainers spreken. We organiseren ook een tweedehands fiets-en fietsmaterialenbeurs en je kan er te klein geworden kledij van onze WaaslandMTBschool voor een eerlijk prijsje te koop stellen of aankopen. Ook kom je meer te weten over het Dare2b-jongerenteam en Waaslandmountainbiketeam.

Ook ons weekend gaat terug door, maar ditmaal vroeger dan gewoonlijk. Ook dit wordt op onze infoavond toegelicht.

De data van de trainingen zijn (onder voorbehoud):

–          12 oktober 2014       Belsele

–          19 oktober 2014       Boom

–          26 oktober 2014       Langdorp

–          9 november 2014     Kluisbergen

–          14-15-16 nov 2014   Weekend te Spa

–          23 november 2014   Ottignies / Hamme

–          21 december 2014   Linkeroever

–          11 januari 2015         Ossendrecht ( NL)

–          1 februari 2015         Herentals

–          1 maart 2015          Genk

Ook zullen wij terug onze Ouderopvang aanbieden onder de vorm van ritten op diverse niveaus.

Wij vragen voor deze opvang vanaf dit jaar 2€ / rit (  wordt afgerekend voor de rit ) waarvoor jullie ook van onze befaamde bevoorradingen gebruik kunnen maken . Hou er wel rekening mee dat jullie ZELF voor jullie eigen verzekering moeten zorgen ( de kinderen zijn verzekerd ). Ouders kunnen zich ook lid maken van onze bevriende club Waaslandmountainbiketeam, die de tochten voor de ouders organiseert. Zo zijn ze ineens verzekert en leren ze gelijkgezinde bikers kennen! Wil je als ouder toch niet mee fietsen, dan kan je een wandeling maken, iets drinken in de plaatselijke cafetaria of helpen aan de bevoorradingen.

Wij hopen jullie alvast leuke MTB momenten te kunnen aanbieden!!

Het WaaslandMTBschool-Team