Beste WaaslandMTBschool bikers, ouders & leden van VZW Young Bikers

Ons Ardenneweekend, dat van vrijdagavond 14 tot en met zondagmiddag 16 November in Spa plaats zal vinden, komt met rasse schreden dichterbij. Tijd om de reservaties te maken !

De prijzen voor het verblijf treft U hieronder. Er zijn kamers voor 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 10 personen. Laat weten met wie je een kamer wil delen, gezien het merendeel van de kamers voor 6, 8 of 10  personen is.

Voor personen jonger dan 12 jaar :     80€
Voor personen tussen 12 en 26 jaar :       90€
Voor personen ouder dan 26 jaar :      100€

In de prijs zijn het verblijf, alle maaltijden en de verzekering ( voor de leden van de WaaslandMTBschool ) inbegrepen van vrijdagavond 14/11 tot zondagmiddag 16/11

De kamerverdeling is volgens het principe: first come, first served. Snel zijn is de boodschap! Wie het eerste inschrijft én betaalt, kan eerst zijn kamer kiezen.

Adres: Route de Barisart 291, 4900 Spa

Het definitieve programma wordt minstens een week op voorhand meegedeeld, maar omvat naast de verschillende fietstrainingen ook andere activiteiten.

Voor de kids en jongeren hebben de trainers een fantastisch pakket klaar. Voor de ouders zijn er diverse begeleide tochten in verschillende niveaugroepen.

Waar we vooral voor gaan?

FUN FUN FUN !!

Voor vragen in verband met het weekend kan je gerust Steven Baert contacteren op het nummer 0474/60.03.63, die naar  jaarlijkse traditie zijn schouders onder het WaaslandMTBschool weekend zet.

Met sportieve groeten
De trainers en medewerkers