Dag beste bikers en ouders,

Ook de sportwereld krijgt strengere maatregelen opgelegd, maar gelukkig voor ons hebben die strengere regels enkel betrekking op het indoor sporten, en daar vallen wij als échte outdoor-sport buiten. Toch willen we jullie er op wijzen om extra hard op alle maatregelen te blijven letten: Vermijd contact met mensen uit andere groepen, hou afstand van elkaar, draag een mondmasker op onze afspreekplek en op momenten waar je stilstaat en de afstand moeilijk kan bewaren (zoals aan onze bevoorrading), ontsmet je handen en kuch in je elleboog.

Uiteraard blijf je thuis als jijzelf of iemand van je gezin zich ziek voelt.

Om eventuele zieken onder de trainers op te kunnen vangen, zijn we nog op zoek naar fietsende ouders die mee een niveaugroep willen begeleiden. Uiteraard zorgen we er voor dat er een ervaren trainer de training in goede banen leidt. Jouw taak is dan om die trainer te assisteren, door bvb achteraan de groep te fietsen. Stuur ons gerust een berichtje als je hier interesse voor hebt, en geef ineens mee wat jouw fietservaring is en welke niveaugroepen je haalbaar acht om mee te begeleiden.

Nog even over zondag: we gaan biken in Lommel en daar is het écht prachtig! Je hebt er de Sahara, een uitkijktoren over dit natuurgebied en oneindig veel singletracks. Het is er écht een speeltuin voor bikers! Combineer gerust onze training met een mooie wandeling!

Afspreken doen we aan sporthal de Souverein, in de Speelpleinstraat in Lommel.

Tot zondag allemaal!!

Baert Steven