Naamloos-1

Dag mountainbikers,

Laat ons beginnen met jullie allemaal onze Beste Wensen over te maken en jullie een goede gezondheid en veel fietsplezier te wensen. Dat fietsplezier, daar gaan we zondag voor zorgen! Dan trekken we immers naar Ossendrecht, één van de mooiere MTB-locaties in de provincie Antwerpen. De zanderige ondergrond doet wat aan Herentals denken, maar de hellingen zijn steiler. Onmogelijke hellingen? Check! Jumpkes en dropkes? Check! Singletrackheaven? Check!

We trekken met de WaaslandMTBschool naar Ossendrecht – Nederland.

Voor de grotere groepen zijn er extra mogelijkheden in Huijbergen en Woensdrecht. Komt dus voor iedereen goed!

Praktische informatie:

Hierbij wat info over onze volgende bijeenkomst op zondag 11 januari 2015 te Ossendrecht – Nederland.

De training start zoals gewoonlijk stipt om 10 uur en eindigt om 13.00 uur.

Samenkomst aan De Ploeg 11 te 4641TH ossendrecht.

We moeten ter plaatse wel rekening houden met de toertocht die vanuit Putte vertrekt en langs Ossendrecht zou passeren. We gaan voor het begin van de training de leuke locaties verkennen. Worden alle leuke paadjes in Ossendrecht door de toertocht aangedaan, dan verwittigen we jullie als jullie toekomen met de auto en trekken we met z’n allen naar Huijbergen.

Aan alle leden tracht ook een binnenband in de juiste maat vast te tapen aan de zadelpen, zodat we als het kind platte band moest hebben we dit snel kunnen oplossen en hij toch verder kan fietsen

Fietsende ouders krijgen opnieuw MTB-ritjes aangeboden in verschillende niveaugroepen onder begeleiding van enkele teamleden.

Na de training is er mogelijkheid tot douchen. En er is een cafetaria aanwezig.

Tot zondag!!

Het WMTBschool-team