WMTBschool-weekend 2019-2020

WaaslandMTBschool winter weekend 2019-2020

Beste WaaslandMTBschool bikers, ouders & leden van VZW The Bike Hub

Ons Ardennenweekend, dat van donderdagavond 31 oktober tot en met zondagmiddag 3 November in Spa plaats zal vinden, komt met rasse schreden dichterbij. Tijd om de reservaties te maken !

Opgelet 3 Dagen of voor degenen die geen 3 dagen kunnen is er ook de mogelijkheid voor aankomst op vrijdagavond

De prijzen voor het verblijf treft U hieronder aan. Er zijn kamers voor 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 10 personen. Laat weten met wie je een kamer wil delen, aangezien het merendeel van de kamers voor 6, 8 of 10  personen is.

Voor aankomst op donderdagavond vanaf 18.00uur :

Voor personen jonger dan 12 jaar :                    125€

Voor personen tussen 12 en 26 jaar :                 150€

Voor personen ouder dan 26 jaar :                     165€

Voor aankomst op vrijdagavond vanaf 18.00uur :

Voor personen jonger dan 12 jaar :                        95€

Voor personen tussen 12 en 26 jaar :                    120€

Voor personen ouder dan 26 jaar :                    130€

In de prijs zijn het verblijf, alle maaltijden en de verzekering ( voor de leden van de WaaslandMTBschool ) inbegrepen van ( donderdagavond  31/10 of vrijdagavond 1/11 ) tot zondagmiddag 3/11

De kamerverdeling is volgens het principe: first come, first served. Snel zijn is de boodschap! Wie het eerste inschrijft én betaalt, kan eerst zijn kamer kiezen.

Adres: Route de Barisart 291, 4900 Spa

Het definitieve programma wordt minstens een week op voorhand meegedeeld, maar omvat naast de verschillende fietstrainingen ook andere activiteiten.

Voor de kids en jongeren hebben de trainers een fantastisch pakket klaar. Voor de ouders zijn er diverse begeleide tochten in verschillende niveaugroepen.

Waar we vooral voor gaan?

FUN FUN FUN !!

Gelieve het formulier op de volgende bladzijde in te vullen en ten laatste op zondag 13/10 te bezorgen aan Steven ofdoor te mailen naar waaslandmtbschool@telenet.be . Hou er rekening mee dat de inschrijving pas definitief is na storting van het correcte bedrag op rekeningnummer met vermelding “WaaslandMTBschoolweekend”:

Iban : BE25 7512 0568 3082

Op naam van :            VZW The Bike Hub  (WaaslandMTBschool)

Alice Nahonlaan 5

9120 Melsele

Inschrijvingsformulier

De inschrijving is pas geldig na het doorsturen van de gegevens naar  waaslandmtbschool@telenet.be en correcte betaling op het rekeningnummer van de VZW.

Inschrijven na 13/10/2019 is niet mogelijk

( indien alle plaatsen volzet zijn, en het zijn er voldoende 😊 ).

Voor vragen in verband met het weekend kan je gerust Steven Baert contacteren op het nummer 0468/41.82.97, die naar  jaarlijkse traditie zijn schouders onder het WaaslandMTBschool weekend zet.

Met sportieve groeten

De trainers en medewerkers

waaslandMTBschool namens Club VZW The Bike Hub – KBO 0840.990.988

Posted in MTB weekend and tagged by with Comments.