Op deze pagina kan u online uw lidmaatschap vernieuwen voor het aankomende seizoen 2020/2021 of een aanvraag tot lidmaatschap doen.

We werken met 2 fasen:

Fase 1: Huidige leden kunnen vanaf nu tot en met 23 augustus inschrijven.

Fase 2: Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 24 augustus tot en met 6 september

Een inschrijving is pas definitief indien deze voldoet aan onderstaande voorwaarden en na goedkeuring door de verantwoordelijke bestuursleden.

Voorwaarden hernieuwing lidmaatschap voor bestaande leden:

– Het lidgeld van 110€ (+ eventuele meerprijs kleding pakket) is overgeschreven op de rekening van onze VZW (IBAN BE25 7512 0568 3082), op naam van VZW The Bike Hub en met vermelding van “de naam van de ingeschrevene + inschrijving 2020-2021“(per inschrijving 1 overschrijving)

– Het lid is maximaal 18 jaar oud op de datum van de eerste training

Voorwaarden nieuw lidmaatschap:
– Leeftijd: nieuwe leden worden enkel toegelaten voor onze instapgroep (groen 1) en zijn tussen de 6 en 8 jaar. (per inschrijving 1 overschrijving)

– Broers en zussen van huidige leden krijgen voorrang.
– Nieuwe leden dienen over voldoende vaardigheden te beschikken om veilig in groep te kunnen fietsen en veilig te kunnen remmen.

We beperken het aantal leden tot 100. Vol is vol!

Deze aanvraag is nog geen definitieve inschrijving. De voorwaarden voor een definitieve inschrijving kan u op deze pagina vinden.
- optie 1 = Standaard : koersbroek standaard zeem +Trui korte mouw +0€ - optie2 = Freeride pakket : Freeride broek classic + Freeride trui classic +€15 - optie 3 = Winter pakket: trui langemouwen + sokken + BUFF +€0
voor de kinderen kan u de normale maatvoering aanhouden 104,110.116 enz
voor de kinderen kan u de normale maatvoering aanhouden 104, 110. 116 enz