Dag bikers,

Mogen we beginnen met jullie allemaal de Beste Wensen voor het nieuwe jaar te geven? We wensen jullie allemaal een goede gezondheid en veel tijd om samen avonturen de beleven, bij voorkeur op onze geliefde bike natuurlijk!

Zondag gaan we naar MTB-paradijs Beringen en gelukkig zit het weer tegen dan terug mee! Dat mag wel op deze prachtige locatie. Die mijnterril is immers omgebouwd naar een heus bikepark. Ideaal om je drops en sprongen te oefenenen én je grenzen te verleggen op de rock gardens en enduro-afdalingen. Geklommen moet er daar ook, dus jouw conditie krijgt meteen ook een boost!

Ik herinner jullie graag nog even aan de laatste trainingsdata: dat zijn 4 en 25 februari. We hebben nog een dagje Genk en een afsluiter in Zonhoven gepland, dus Limburg boven vanaf nu.

Jullie mogen ook al de datum voor het volgende weekend van onze WaaslandMTBschool in jullie agenda’s noteren. Uit de antwoorden van de enquête blijkt dat de meerderheid een voorkeur heeft voor het laatste weekend van de Herfstvakantie en dat Spa of Malmedy allebei goed zijn. We reserveren dus 1 tot 3 november 2024 in Spa.

Afspreken doen we :

Aan het be-MINE Boulevard winkelcentrum

Be-Mine Boulevard, 3582 Beringen

Tot zondag!!

In opdracht van :

Vzw The Bike Hub        WaaslandMTBschool,

Alice Nahonlaan 5, 9120 Melsele

0840.990.988